Ajattelin tekeväni katon 'huopakattoisena' nukkekotiin. Löysin Ihan Itse -sivuilta vinkiksi 'huopakaton' laittamiseen hiomapaperin. Sitä pitäisi testata, mallata ja mutustella seuraavaksi.

Isäntä toikin jo pari mallikappaletta erilaisista vaihtoehdoista. Toinen paloista on musta ja toinen harmaa. Mielestäni musta on värinä parempi ja pinnaltaan tuo musta olisi minusta oikeamman oloisempaa - siis enemmän kattohuovan palasen näköinen, tuntoinen ja oloinen. Mutta ei se ole täydellinen
- siinä on vikana se, että kaikki jäljet näkyy. Tuossa mallissa on jo muutama valkea viiru ja nekin on tulleet ihan vaan siitä, että kaksi hiomapaperia oli muovipussissa vierekkäin. Ei tuollaisenaan siis kelpaa kattomateriaaliksi. Pitäähän siitä pölytkin saada imuroitua. =o)

Tänään en enää kerkeä, mutta huomenna ajattelin tehtä tehdä pari testikappaletta. Isäntä toi nimittäin mustaa maalia sekä lakkaa purkissa. Ajattelin spreijata mustalla molemmat - sekä harmaan, että mustan. Sen jälkeen spreijaan vielä lakkaa päälle. Ja vertailun vuoksi teen tuosta mustasta palan, jossa on vain lakkaa spreijattuna.

Saas nähä kuinkas 'huopakaton' käy....