Mietin pitkään ennen kuin osallistuin toiseen swappiini (kassiswap) sillä en ollut vielä tehnyt kankaasta yhtään  mitään miniä. Mutta laitoinpa nimeni kuitenkin Nuket-keskusteluryhmän swappilistaan. Tästä alkoi sitten pähkäily, että minkä tekisin. Mietin iltalaukkua, reppua jne. Lopulta päädyin rantakassiin (oli satanut neljä viikkoa). =o)

Sitten surffailin netissä katsomassa erilaisia vaihtoehtoja - ihan vain vinkiksi. Tarkoitus oli tehdä sellainen isompi kassi, johon sopii uikkareiden ja pyyhkeiden lisäksi vähän evästäkin. Ja olalla kannettava siitä piti tulla. Täysin sellaista vastaavaa en löytänyt, joten yhdistelin useista mahdollisista vaihtoehdoista ja väkersin kaavat.

Käytin kankaan reunuksiin Fray Staytä, jotteivat ne purkaantuisi leikatessa (eikä siis tarvitse siksakata) sekä myöskin noihin kantokahvoihin - minulla ei ollut tarpeeksi ohutta nauhaa valmiina, joten laitoin nauhapätkän kahtia. Kassin reunassa on samaa nauhaa kokonaisena. Kaikki mahdollinen ompelu on tehty ompelukoneella ja loput sitten liimattu kangasliimalla. Koristeet on tehty fimosta (ensimmäinen kerta sekin).

Lisäksi tein vielä pienen kortin rantakassien saajille.

oma.jpg


Emon lahja on vilahtanut tällä sivustolla jo aiemmin. Sillä erotuksella kylläkin, että maalasin nämä kynttilänjalat kultamaalilla.

lahja.jpg