Alla on kuvia omista tekemistäni mineistä tai jos olen löytänyt uusiokäyttöä joillekin esineille. Uusimmat aina ylimpänä...

Taas vaihteeksi jälkiruokaa - mansikkarahkaa. Tarvikkeet löytyy blogin viestistä.
rahka02.jpg

Tein ensimmäisen oman minin alusta loppuun paperilla - postilaatikko. Etsin netistä kuvan postilaatikosta ja käskin pojan mittailemaan tuon oikean version. Sitten piirsin kuvan kuvankäsittelyohjelmalla (piti muokkailla useaan otteeseen ja ehkä korjailen sitä vieläkin - jäi vähän tuo kansi isohkoksi), tulostin ja päällystin kontaktilla. Lopuksi liimaus.

Nyt voi asukeille tulla vaikka aamulehti omaan postilaatikkoon.
postiloota01.jpg

Lähiotos..
postiloota02.jpg


Tähän toiseen kuvaan muokkailin vähän enemmän noiden lehtien asentoa (vaihdoin styroksin oasikseen). Kukkapylväs on Lidl:n kalusteista. Suunnitelmissa tehdä tähän jossain välissä lisää lehtiä, että näyttäisi kasvi vähän runsaammalta ja ehkä vähän pitempiä lehtiä pari, jotka sitten saisi taivutettua enemmän tuota ruukkua vasten.
vehka02.jpg


Viherkasvi - nimeä ei sen tarkemmin (kyseessä huuhaakukka). Tehty maalarinteippi-rautalanka-maali metodilla. Purkki ostettu Doloreksilta.
vehka.jpg

Paikallinen sanomalehti. Pitäähän sitä asukeilla olla aamulukemista.
kainari.jpg

kainari2.jpg

Täytekakkuja herkkuhetkiin
tytekakut.jpg

Tällaiset lämpöiset lampaantaljat ovat jo odottamassa kelkkamäkeä

lampaantaljat.jpg

Aku Ankan lehdet vuodelta 2005
akuankat2.jpg

Ja tässä lähempää. Vain yhdessä on useampi sivu - muut ovat pelkästään kaksipuoleisia versioita. Ainakin toistaiseksi.
87633.jpg

Lankakeriä - hieman parempi versio kuin tuolla alla.
lankakert2.jpg

Pulloja.
pullot_lahi.jpg

Kattohuovat leikelty - tämä vajaa paketti tulee jäämään varastoon. Meillä ainakin löytyy autotallista vastaavanlainen.
huopa5.jpg

Jäätelöannoksiin lisätty lakritsi- ja mansikkakastikkeet.
herkut3.jpg

Nyt on sitten ensimmäiset syötävät tehty. Ja herkkuja tietenkin - jäätelöannokset. Nam...

Kuvassa annokset ovat juuri valmistuneet. Piti liimata kupit teipillä alustaan, sillä ensimmäisistä versioista kaikki kaatui ja 'jäätelöt' levisi tuohon paperille. Onneksi älysin yleensä laittaa paperin - muuten ne olisi olleet keittiön pöydällä.
herkut.jpg

Tässä impparin panokset kynttilänjalkana. Kynttilät on mitoitettu 30 cm kynttilöistä - siitä voi vähän ottaa mittakaavaa myös noihin kynttilänjalkoihin. Kynttilät ovat muuten oikeat kynttilät - löytyi todella kapeita kakkukynttilöitä.

kynttilt.jpg

Nämä nyt eivät ole itse tehty, mutta käyttötarkoitus on muuttunut täysin. Eli kyseessä siis impparin ammukset, mutta minusta näyttää snapsilaseilta. Tarkkaa mittakaavaa en ole vielä mitannut.
snapsilasit.jpg

Olen tehnyt pieniä lankakeriä - nämä pitäisi olla virkkuulankaa. Ensimmäisenä kyllä tuli mieleen tästä kuvasta värilliset kärpäset.

lankakert.jpg

Alla on  ensimmäiset mineilyni. Kyseessä paperiset minit ja ne löytyivät netistä - Jim's Dollhouse sivuilta. Sivuilta löytyy paljon, paljon muutakin.
rahat.jpg

pelikortit.jpg